Instrucțiuni de montaj

Autocolantul

Autocolantul are o folie de transfer transparentă deasupra și un suport de hârtie ca bază.

Instalarea

 

01. Pregătirea autocolantului

Autocolantul trebuie să fie desfăcut pe o suprafață plană – masă sau podea. Cu o cârpă curată sau un card bancar, apăsați puternic pentru a asigura fixarea autocolantului pe folia de transfer.

02. Pregătiea peretelui

Peretele trebuie să fie uscat, fără urme de grăsime, adeziv sau silicon. Autocolantele nu pot fi lipite pe pereții vopsiți cu vopsea care conține teflon sau vopsea acrilică. Dacă peretele este proaspăt vopsit, așteptați două săptămâni înainte de a lipii autocolantul.

Cu o cârpă curată și uscată, ștergeți praful de pe peretele pe care urmează să fie lipit autocolantul.

 

03. Fixarea autocolantului

Cu bandă de hârtie adezivă, fixați autocolantul pe perete, în zona dorită. Vă recomandăm fixarea în partea de sus, în 2 sau 3 puncte, în funcție de dimensiunea autocolantului și în lateral, stânga / dreapta, dacă este necesar. Vă recomandăm banda adezivă utilizată de zugravi care are un adeziv mai slab și nu deteriorează peretele atunci când este îndepărtat. Montarea autocolantului se face de sus în jos.

 

04. Dezlipiți suportul de hârtie

Cu autocolantul fixat pe perete cu bandă adezivă, desprindeți suportul de hârtie albă de pe folia de transfer și autocolant pe o lungime de aproximativ 10 cm, și pliați-l pe perete.

 

05. Asigurați-vă că s-a lipit bine

Cu o cârpă uscată sau cu un card bancar, treceți suprafața lipită de perete de mai multe ori pentru a asigura fixarea. Folia de transfer de deasupra protejează autocolantul de zgârieturi pe tot ansamblul.

 

06. Dezlipiți cu ambele mâini

Continuați să dezlipiți suportul de hârtie albă de pe autocolant, treptat, cu mișcări ușoare, cu ambele mâini paralel cu peretele, permițând autocolantului să se lipească de perete. Cu o cârpă uscată sau un card bancar, treceți de mai multe ori peste suprafața lipită de perete pentru a asigura fixarea. Continuați până când autocolantul este complet lipit.

 

07. Dezlipiți folia de transfer

Începeți prin a desprinde banda adezivă de hârtie. Apoi, de sus, începeți să dezlipiți folia de transfer, cu mișcări ușoare, cu ambele mâini paralel cu peretele, având grijă să nu dezlipiți autocolantul de pe perete. Acordați o atenție specială elementelor mai subțiri și marginilor.

 

08. Ștergeți cu o cârpă uscată

După îndepărtarea completă a foliei de transfer, ștergeți cu o cârpă curată și uscată autocolantul pentru fixare și netezire. Nu utilizați cardul bancar deoarece este posibil să zgâriați printul.

 

 

 

 

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

loader
Top