Termeni si Condiții

Informații generale

 

Acest site web este operat de ChezCami SRL, o companie românească cu sediul social pe strada Negoiu nr. 10, Cluj-Napoca, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12 / 5828 / 29.09.2017, cu CUI nr. 38290637, denumit în continuare „eyeful.ro” sau „noi”.

Termenii și Condițiile detaliate mai jos se aplică tuturor comenzilor plasate cu eyeful.ro. Vă rugăm să vă asigurați că le-ați citit și înțeles înainte de a utiliza site-ul nostru web. Plasarea unei comenzi pe site-ul nostru web implică faptul că sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site și să nu plasați nici o comandă.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și Condiții prin postarea de actualizări sau modificări pe site-ul nostru. Prin urmare, vă recomandăm să verificați această pagină de fiecare dată înainte de a plasa o comandă.

Site-ul este destinat utilizatorilor cu vârsta peste 18 ani. Astfel, dacă aveți sub 18 ani, nu vi se permite să trimiteți informații personale pe site.

 

Plasarea unei comenzi

 

Odată plasată comanda, veți primi un e-mail de confirmare a comenzii de la noi. Puteți modifica sau anula comanda în termen de 24 de ore de la trimitere, trimițându-ne un e-mail la adresa hello@eyeful.ro

Odată ce comanda dvs. a fost expediată, veți primi un e-mail de confirmare a expedierii cu numărul dvs. de urmărire. În cazul în care nu vă putem procesa comanda, vă vom informa cât mai curând posibil.

 

Metoda de plată

 

Pentru a plasa o comandă este necesar să alegeți o modalitate de plată: plată numerar la livrare sau plată online cu cardul prin EuPlatesc (Visa / Mastercard).

Dacă selectați metoda de plată online, veți fi redirecționat către pagina EuPlatesc pentru a efectua plata. Comanda va fi trimisă după ce vom primi valoarea sa integrală.

Notă: nu vă vom trimite niciodată un e-mail prin care vă rugăm să efectuați o plată într-un anumit cont bancar. Ignorați astfel de e-mailuri și nu inițiați plata. În aceste situații, vă rugăm să redirecționați emailul nemodificat la adresa: hello@eyeful.ro

 

Expedierea

 

Produsele listate pe site-ul nostru sunt realizate la comandă, exclusiv. În funcție de numărul de comenzi pe care le procesăm, vă trimitem comanda în termen de 5 până la 10 zile cu o companie de curierat rapid la adresa de livrare specificată. Cu toate acestea, toate comenzile sunt supuse acceptării și disponibilității.

 

Livrarea

 

Momentan efectuam livrari doar in Romania. Livrările sunt efectuate de către partenerii noștri de servicii de livrare, de luni până vineri. Nu se efectuează operațiuni în weekend. Livrarea se face la adresa de livrare indicata de client. Vă rugăm să asigurați-vă că furnizați informații complete și exacte cu privire la adresa de livrare. Livrările nu se pot face la cutii poștale.

După confirmarea prin e-mail că comanda dvs. a fost expediată, livrarea durează în mod normal 1-2 zile lucrătoare.

Costurile de livrare sunt influențate de valoarea comenzii dumneavoastră.
Pentru comenzile de până la 150 lei costul de livrare este de 14 lei.
Pentru comenzile mai mari de 151 lei, costul de livrare este de 21 lei.

 

Retururi

 

Produsele listate pe site-ul nostru sunt realizate la comandă, exclusiv, și sunt concepute pentru a aduce bucurie și fericire. Cu toate acestea, dacă nu sunteți pe deplin mulțumit de un produs și doriți să îl returnați, vă rugăm să ne anunțați prin e-mail la adresa hello@eyeful.ro

Din păcate, pachetele pierdute sau deteriorate nu vor fi rambursate.

Vă rugăm să rețineți că costurile de expediere nu vor fi rambursate.

Veți primi o notificare prin e-mail când comanda dvs. a fost rambursată.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la politica noastră de returnare, vă rugăm să ne contactați la hello@eyeful.ro

 

Politica de Confidențialitate

 

Folosim informații personale pentru a procesa și îndeplini comenzile dvs. și pentru a vă informa despre starea comenzii dvs. Ne angajăm să gestionăm toate informațiile personale cu cea mai mare atenție. Vă rugăm să citiți întregul conținut al Politicii noastre de confidențialitate aici.

 

Răspundere

 

Răspunderea noastră cu privire la orice produs achiziționat pe site-ul nostru este strict limitată la prețul de achiziție al produsului respectiv. Nu vom fi răspunzători pentru niciun tip de prejudiciu indirect sau accidental, indiferent de originea acestuia.

În timp ce acordăm cea mai mare atenție prezentării produselor noastre, vă rugăm să luați în considerare că unele inexactități sau erori tipografice pot apărea uneori pe site.

Nu putem garanta că culorile produselor de pe site-ul nostru web vor fi adevărate. Acest lucru depinde parțial de setările de culoare ale monitorului și computerului.

 

Litigii

 

Pentru orice conflict care ar putea apărea între eyeful.ro și clienții săi, vom căuta o soluție amiabilă. Cu toate acestea, dacă acest lucru nu este posibil, litigiul va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

Coș

loader
Top