Suport Clienți

Termeni și Condiții

Acest site este operat de ChezCami SRL, o companie românească cu sediul social pe strada Negoiu nr. 10, Cluj-Napoca, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12 / 5828 / 29.09.2017, cu CUI nr. 38290637, denumit în continuare „eyeful.ro” sau „noi”.

Termenii și Condițiile detaliate mai jos se aplică tuturor comenzilor plasate cu eyeful.ro. Vă rugăm să vă asigurați că le-ați citit și le-ați înțeles înainte de a utiliza site-ul nostru. Plasarea unei comenzi pe site-ul nostru web implică faptul că sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site web și să nu plasați o comandă.

citește mai mult

Politica de Confidențialitate

Scopul acestei politici de confidențialitate este de a informa utilizatorii acestui site despre cum colectăm, accesăm, procesăm și stocăm datele personale ale utilizatorilor.

Operatorul datelor dvs. este ChezCami SRL, o companie care operează cu sediul social pe strada Negoiu nr. 10, Cluj-Napoca, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12 / 5828 / 29.09.2017, cu CUI nr. 38290637. Dacă aveți vreo întrebare la care nu se răspunde aici, ne puteți contacta la hello@eyeful.ro pentru mai multe informații.

citește mai mult

Condiții de Livrare și Expediere

Produsele listate pe site-ul nostru sunt realizate la comandă, exclusiv. În funcție de numărul de comenzi pe care le procesăm, vă trimitem comanda în termen de 5 până la 10 zile cu o companie de curierat rapid, la adresa de livrare specificată. Cu toate acestea, toate comenzile sunt supuse acceptării și disponibilității.

În prezent efectuăm livrări doar în România. Livrările sunt efectuate de partenerii noștri de curierat rapid, de luni până vineri. Livrarea se face la adresa de livrare indicată de client. Vă rugăm să vă asigurați că furnizați informații complete și exacte cu privire la adresa de livrare. Livrările nu pot fi făcute către cutii poștale.

După confirmarea prin e-mail a comenzii dvs., expedierea durează în mod normal 2-3 zile lucrătoare. Transportul este gratuit.

citește mai mult

Retururi

Produsele listate pe site-ul nostru sunt realizate la comandă, exclusiv, și sunt concepute pentru a aduce bucurie și fericire. Cu toate acestea, dacă nu sunteți pe deplin mulțumit de un produs și doriți să îl returnați, vă rugăm să ne anunțați prin e-mail la adresa hello@eyeful.ro

citește mai mult

ANPC

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

citește mai mult

Coș

loader
Top